Rólunk

Nyomdánk családi cégként alakult és folyamatos fejlődéssel jutottunk el arra a szintre, hogy egy kis nyomdai vállalkozásból mára már 1998 óta saját telephellyel rendelkező, meghatározó nyomdapiaci szereplővé sikerült válnunk. De vajon mi annak a titka, hogy a telített piacon a válság ellenében is éltben tudtunk maradni, sőt fejleszteni is?

Nyomdánkban mi nem az árral azonosítjuk a minőséget, hanem a vevőink megelégedettségének mértékével. Munkánk során mindig arra törekszünk, hogy megrendelőink igényeinek, elvárásainak maximálisan eleget tegyünk, sőt, amennyiben lehetőségeink megengedik, felül is múljuk azt.

Gyakori a megrendelőink körében a hitetlenkedő mosoly: valóban kész lett ilyen rövid idő alatt? Valóban tudták tartani az árat és a minőséget? – igen, erre mi büszkék vagyunk, hogy extra határidőkkel, akár 3 napon belül is vállaljuk a munkákat.
 

Megbízhatóság

Amikor a megrendelő, nyomdánknak bizalmat szavazva jelzi felénk nyomat-igényeit, mi ezt a bizalmat megbecsüljük és gyors ugyanakkor precíz munkavégzéssel tökéletes, az elvárton is túlmutató minőséget nyújtunk számára. De van még egy titok, ez pedig a megbízható német gépparkunk.

 

Környezeti felelősség

Mi csak új, gyári Heidelberg gépekkel dolgozunk és közvetlenül a nyomdagép gyártó által javasolt beállításokkal, standardokkal dolgozunk, így tudjuk világszínvonalon adni a munkánkat, környezetbarát módon, alkoholmentesen nyomtatni, ami az új nyomdai irányzat, egy lépés a fenntarthatóbb világ felé. ezt a felelősséget a környezet iránt mi felvállaljuk.

 
Rugalmasság

Üzleti kultúránk szerves része, hogy hatáskörünkön belül felkészülten, minden körülmények között igyekszünk akár proaktív módon is alkalmazkodni megrendelőink speciális és egyedi igényeihez.

 

Kedvező nyomdai ár-érték arány

Tapasztalatból tudjuk, hogy ami drágább, az egyáltalán nem biztos, hogy jobb is. Ugyanakkor igaz az a tétel is, hogy a minőségnek mindig ára van.  Nem kell lemondania a minőségről és a gyorsaságról ahhoz, hogy végül, a Nálunk leadott megrendelésére fordított költségeivel tökéletesen elégedett legyen.
Nyomdánk nem csak pénzt, de időt is megtakaríthat Önnek és cégének, partnerei leszünk!