Nyomda ügyviteli nyomtatvány, önátírós tömb, naptár, levélpapír készítés

 

Céges és irodai nyomtatványok készítése extra gyors határidővel

Szeretné, ha az irodájában minden ügyviteli nyomtatvány egyöntetűen cége arculatát tükrözné? Egy egyedi céglogóval ellátott boríték és az ahhoz tökéletesen illő fejléces hivatalos levél egysége olyan elsődleges informatív felület, amely növeli cége imázsát, tekintélyét, megjegyezhetőségét. Nyomdánkban mindezeket környezetbarát, alkoholmentes nyomtatással készítjük.

Nagyon gyorsan, extra rövid határidővel dolgozunk, megrendelése lehet egynapos, vagy akár 3 napon belül kész! Széles papírválasztékkal és garantáltan jó minőséggel várjuk Önt!

 

Céges naptár készítés, boríték nyomás

Legyen a kért naptár egy-, vagy több színű, méreti-, és darabszámi korlátozás nélkül készítjük el céglogóval, céges fejléccel vagy egyéb grafikával ellátott könyöklős, vagy fali naptárát. A naptárokkal együtt elkészítjük még hivatalos levélpapírjait, borítékait akár digitális technológiával már DM (személyre címzett) formátumban is.

 

Kedvező nyomdai árak

A prepresstől a postpressig, mindegy, hogy klasszikus ívofszetről, digitális nyomtatásról vagy olyan speciális applikációkról van szó, mint az UV nyomtatás, vagy a dombornyomás, professzionális nyomdagépeinkkel határozott kontúrú, élénk és életszerű, látványos termékeket készítünk.

 

Fogadunk kész grafikai tervet is, de el is készítjük, ha szükséges.

Mindent megteszünk, hogy az Ön terveinek megfelelően, hogy akár egy egyszerű, céglogóval vagy termék képpel ellátott jegyzettömbből, kártya-, vagy asztali naptárból is színvonalas, elegáns, reprezentatív ajándék válhasson.

 

Ofszet nyomda, digitális nyomda, pár darabtól a nagy szériáig mindent vállalunk!

Nyomdánk akár egyedi igények szerint perszonalizált szövegezéssel is vállalja: perforált, tömbösített, ragasztott, tűzött vagy spirálos-, színes, vagy egyszínű nyomatos anyagok, számlalevelek, önátírós tömbök, jegyzettömbök, munkalapok, belépőjegyek, tombolajegyek, céges naptárak és levélpapírok, irodai-, ügyviteli és akár szigorú számadási nyomtatványok legyártását, versenyképesen rövid határidővel. Tegyen minket próbára!

Keresse nyomdánkat elérhetőségeink egyikén, kérjen ajánlatot!

 

Könyv nyomda, magazin nyomda

Könyvkiadáshoz, színes magazin nyomtatásához, újság elindításához keres teljesen egyedi, innovatív, magas színvonalú digitális és ofszet nyomdai megoldásokat? Vállaljuk egyedi kiadványok és periodikák készítését is.

Nyomdánk újságok, magazinok, céges vagy iskolai évkönyvek és könyvek csúcs minőségű elkészítését vállalja, példányszám korláttól függetlenül. Könyvkiadók, szerkesztőségek számára egyedi, speciális ajánlatokkal várjuk.

Nagyon gyorsan, extra rövid határidővel dolgozunk, nemegyszer előfordult, hogy megrendelése még aznap kész volt, de akár 3 napon belül is vállaljuk.

 

Gyors nyomdai határidők kötészettel is

Ügyfeleinknek az előnyös ár mellett számtalan egyedi gyorsnyomdai lehetőséget-, valamint teljes körű nyomdai- kötészeti technikai kivitelezést nyújtunk. Mindegy, hogy fekete-fehér, színes, kemény vagy puha táblás, cérnafűzött, ragasztott vagy akár spirálozott irka kivitelben rendeli meg Tőlünk nyomtatott anyagait, mi azokat garantáltan mindig rövid határidővel-, ugyanakkor kellő rugalmassággal és kifogástalan minőségben készítjük el Önnek.

Amennyiben egy egyszerű hétköznapi fekete-fehér nyomtatásnál-, illetőleg a hagyományos keménykarton fedelű kötésnél elegánsabb-, újítóbb szellemű díszkötetes kiadványt álmodott meg, nyomdánk szakmailag támogatja elgondolását, mi biztosan nem szabunk gátat elképzeléseinek!

  • Egyedi kötészet, stancolás, hajtások
  • Dombornyomású borító
  • Ezüst- és arany formafóliázás
  • Formalakkozás, egyedi kísérőszín rányomás
  • Fóliázásos csomagolás, behúzások

Az általunk használt legkorszerűbb német nyomdatechnikai háttér és minőségi alapanyagaink széles választéka lehetővé teszi számunkra, hogy biztonsággal fogadjuk-, és kreatívan, minden téren szakszerűen szolgáljuk ki megrendelését még a legextrább kivitelezési igények mellett is. Csak új, kifogástalan gépparkkal dolgozunk, amit kevés más nyomda mondhat el magáról!

 Könyv nyomda, magazin nyomda, kiváló minőség, gyors határidő, kedvező árak!

Munkatársaink nyomdatechnikai szakértelme-, valamint a legmodernebb nyomdagépeink a garancia arra, hogy megrendelt kiadványait mindig kiemelkedő színvonalon, a vállalt határidőket precízen betartva készítjük el.

 

Öntapadós címke és matrica készítés gyorsan

Matricák, címkék, etikettek nyomtatása expressz határidővel, akár 1 nap alatt is. A nyomtatott öntapadós címkék az ipar és a kereskedelem számára folyamatosan kellenek, ipari címkék, akciós matricák, piktogramok, reklám matricák, stb.

 

Papír matrica, címke nyomtatás:

A piaci igényeket figyelembe véve elmondható, hogy leggyakrabbak a szokványos öntapadós papírra készített (papír hordozón öntapadós papír) matricák.

 

Boros, sörös és italos címkék nyomtatása:

Különlegesen szép, exkluzív megoldásokat is tudunk kínálni az öntapadós papír boros és italos címkék készítéséhez akár kis példányszámban is.

 

Matrica nyomda:

Amennyiben cégének extrább kivitelű, UV festékkel nyomott, vagy vonalkódozott matricára-, esetleg biztonsági matricára volna szüksége, amelyet speciális védőél bevágásainak és erős ragasztójának köszönhetően lehetetlen a matrica sérülése nélkül-, ill. maradvány nélkül eltávolítani, akkor is állunk rendelkezésére.

Kérésére sorszámozással és akár hő-, víz és vegyszerálló UV ragasztóval is elkészítjük címkéit!

 

Stancolt matrica, kör matrica, kerekített sarkú címke

Előre meghatározott kontúr mellett körülvágott matricát szeretne, amelyeket a hordozó papírról lehúzva egyből a kívánt felületre ragaszthat? Akár csomagológéppel is használható tekercses matricát keres?

Leporellós, tekercses, íves kiszerelésű, sima, ritzelt, ívben ritzelt és biztonsági címkék, matricák elkészítését minimál darabszámi megkötéssel és akár már rövid gyártási határidőn belül akár 3 nap alatt is vállaljuk.

Papír alapú termékmatricák, ipari matricák, üvegmatricák, akciós jelölések készítése

Tudjuk jól, hogy az öntapadós címke, matrica gyártásánál minden megrendelés egyedi, hiszen eltérő feltételeknek megfelelve kell őket legyártani, ezért árainkat is ennek megfelelően alakítottuk ki.

Kérje speciálisan igényei szerint alakított ajánlatunkat még ma, hogy a lehető legkevesebb napot elvesztegetve, mielőbb használhassa egyedi címkéit!

Az öntapadós címkéink egyenletes, kiváló nyomtatási minőségét garantáljuk Önnek, kérjen ajánlatot matrica árakra, címke nyomtatás árakra!

 

Plakát és szórólap készítés

Expressz határidővel a legmagasabb színvonalon készítünk hatásos szórólapot, brossúrát, katalógusokat és reklám plakátot környezetbarát nyomtatással.

Szeretné, ha Cégének gondosan megtervezett szórólapja vagy reklám plakátja már első ránézésre egyértelműen kiemelkedne az egy kaptafára készült, sablonos, szürke tömegből?

Legmagasabb színvonalú nyomdatechnikai hátterünk lehetővé teszi, hogy attraktív, gyönyörű, élénk színárnyalatokkal, vagy akár erőteljesen fluoreszcens (UV) hatású színekkel is dolgozhassunk.

Nagyon gyorsan, extra rövid határidővel dolgozunk, sokszor előfordult, hogy még aznapra vállaltuk a megrendelést, de 3 nap alatt biztosan megvan!

Modern, figyelemfelhívó plakátjainkon ragyogó színekkel, kivételesen éles kontúrokkal- és kiváló olvashatósággal kivitelezzük a különböző, színes nyomatú közterületi plakátokat, posztereket.
 

Plakát és poszter nyomda Budapesten

Rövid határidővel, példányszámbeli megkötés nélkül is fogadjuk megrendelését. A kreatív anyag, grafika leadásához kérjük, nézze meg, mit milyen formában a legjobb leadni hozzánk, de ha kérdése van, szívesen segítünk!

Környezetbarát, alkoholmentes nyomdai megoldásokkal tökéletesen megvalósíthatja reklámötleteit az olcsóbb, kisebb, hagyományos nyomtatású szórólaptól a perszonalizált (névre szóló) leporelló lapokon át akár a méretesebb, különleges kivitelezéssel legyártott domináns és exkluzív plakátig.

Tervezzen akár szabadon, vagy kérje akár munkatársaink szakértő segítségét, bármilyen komplex-, vagy egyedülállóan eredeti kivitelezési elképzelést megvalósítunk!

A kedvező ár mellett új, Heidelberg nyomdagépeink egyedülálló tudás-színvonalával garantáljuk Önnek elkészült nyomdai termékeink egyedülállóan kiváló minőségét!

 Plakát, szórólap, brossúra nyomtatás ár információkért keressen minket!

 

Wobblerek, kínálók nyomtatása

POP/POS kínálók, wobblerek, attrapok készítése, nyomása kiváló minőségben, pontos színekkel Budapesten.

Nagyon gyorsan, extra rövid határidővel dolgozunk, megrendelése akár 3 napon belül kész lehet! Referenciáink között nagy hazai és nemzetközi cégek is vannak, munkáinkkal országszerte találkozhat.

POS, bolti reklám készítés, reklámnyomtatás

 

A wobbler polcbelógó (vagy POP „macskanyelv”), egy, a polc széléről lehajló kreatív, polchelyi marketing kommunikációs eszköz, melynek egyik legnagyobb előnye, hogy már minimális légmozgásra is megmozdul (mint pl a lengő, árcímke tartó, vagy polccsík,) és így hívja fel magára a kirakatok előtt, vitrinek mellett-, polcsorok között-, pénztár felé elhaladó vásárlók figyelmét.

Nyomdánk karakteres, élénk-, tiszta színeivel és kiváló felbontású ofszet vagy digitális nyomataival kiemelheti termékeit a hasonló márkák közül. Fontos szempont, hogy alkoholmentesen nyomunk, így a termékeinknek nincs hígítószaga.

A POS termékeket (sales folder, függő és álló árjelző, banner, kupon, stb.,) ofszet, műnyomó és kreatív papírokra készítjük, gyakran hullámkartonra kasírozva, tartós kivitelben, legtöbbször stancolt formában, kiemelkedően jellegzetes, a megrendelőink kéréséhez igazodó szín és formavilággal.

Egyedi igényeknek megfelelően változatos anyagokból kör- vagy négyezet alakú, stancolt, 3D-s, vagy ötletes lentikulár wobblerek legyártását is vállaljuk.

 

Bolti dekoráció és kiállítási dekoráció nyomtatása

Pultok, kínálók egyedi dekorációs elemeinek nyomdai kivitelezését is vállaljuk, a haladóbb szellemű-, dizájnosabb kivitelű elképzelésekhez és a szoros piaci verseny keltette extra igényekhez idomulva akár formalakkos, hidegfóliázott, UV-effekt lakkozott, struktúrfóliázott, prégelt, vagy puha tapintású felületes formában is.

Professzionális német nyomdagépeinkkel, alkoholmentes nyomással a legjobb ár-érték aránnyal gyártjuk le megrendelt kínálóit, POS/POP eszközeit.

Kérjen ajánlatot árainkra: POP/POS kínálók, pultos kínálók, nagykereskedelmi csomagolás tálcák, wobblerek, attrapok, kiállítási és promóciós anyagok készítése extra gyors határidővel is Budapesten.