Vissza a bejegyzésekhez
Könyv nyomda, magazin nyomda

Könyvkiadáshoz, színes magazin nyomtatásához, újság elindításához keres teljesen egyedi, innovatív, magas színvonalú digitális és ofszet nyomdai megoldásokat? Vállaljuk egyedi kiadványok és periodikák készítését is.

Nyomdánk újságok, magazinok, céges vagy iskolai évkönyvek és könyvek csúcs minőségű elkészítését vállalja, példányszám korláttól függetlenül. Könyvkiadók, szerkesztőségek számára egyedi, speciális ajánlatokkal várjuk.

Nagyon gyorsan, extra rövid határidővel dolgozunk, nemegyszer előfordult, hogy megrendelése még aznap kész volt, de akár 3 napon belül is vállaljuk.

 

Gyors nyomdai határidők kötészettel is

Ügyfeleinknek az előnyös ár mellett számtalan egyedi gyorsnyomdai lehetőséget-, valamint teljes körű nyomdai- kötészeti technikai kivitelezést nyújtunk. Mindegy, hogy fekete-fehér, színes, kemény vagy puha táblás, cérnafűzött, ragasztott vagy akár spirálozott irka kivitelben rendeli meg Tőlünk nyomtatott anyagait, mi azokat garantáltan mindig rövid határidővel-, ugyanakkor kellő rugalmassággal és kifogástalan minőségben készítjük el Önnek.

Amennyiben egy egyszerű hétköznapi fekete-fehér nyomtatásnál-, illetőleg a hagyományos keménykarton fedelű kötésnél elegánsabb-, újítóbb szellemű díszkötetes kiadványt álmodott meg, nyomdánk szakmailag támogatja elgondolását, mi biztosan nem szabunk gátat elképzeléseinek!

  • Egyedi kötészet, stancolás, hajtások
  • Dombornyomású borító
  • Ezüst- és arany formafóliázás
  • Formalakkozás, egyedi kísérőszín rányomás
  • Fóliázásos csomagolás, behúzások

Az általunk használt legkorszerűbb német nyomdatechnikai háttér és minőségi alapanyagaink széles választéka lehetővé teszi számunkra, hogy biztonsággal fogadjuk-, és kreatívan, minden téren szakszerűen szolgáljuk ki megrendelését még a legextrább kivitelezési igények mellett is. Csak új, kifogástalan gépparkkal dolgozunk, amit kevés más nyomda mondhat el magáról!

 Könyv nyomda, magazin nyomda, kiváló minőség, gyors határidő, kedvező árak!

Munkatársaink nyomdatechnikai szakértelme-, valamint a legmodernebb nyomdagépeink a garancia arra, hogy megrendelt kiadványait mindig kiemelkedő színvonalon, a vállalt határidőket precízen betartva készítjük el.