Vissza a bejegyzésekhez
Plakát és szórólap készítés

Expressz határidővel a legmagasabb színvonalon készítünk hatásos szórólapot, brossúrát, katalógusokat és reklám plakátot környezetbarát nyomtatással.

Szeretné, ha Cégének gondosan megtervezett szórólapja vagy reklám plakátja már első ránézésre egyértelműen kiemelkedne az egy kaptafára készült, sablonos, szürke tömegből?

Legmagasabb színvonalú nyomdatechnikai hátterünk lehetővé teszi, hogy attraktív, gyönyörű, élénk színárnyalatokkal, vagy akár erőteljesen fluoreszcens (UV) hatású színekkel is dolgozhassunk.

Nagyon gyorsan, extra rövid határidővel dolgozunk, sokszor előfordult, hogy még aznapra vállaltuk a megrendelést, de 3 nap alatt biztosan megvan!

Modern, figyelemfelhívó plakátjainkon ragyogó színekkel, kivételesen éles kontúrokkal- és kiváló olvashatósággal kivitelezzük a különböző, színes nyomatú közterületi plakátokat, posztereket.
 

Plakát és poszter nyomda Budapesten

Rövid határidővel, példányszámbeli megkötés nélkül is fogadjuk megrendelését. A kreatív anyag, grafika leadásához kérjük, nézze meg, mit milyen formában a legjobb leadni hozzánk, de ha kérdése van, szívesen segítünk!

Környezetbarát, alkoholmentes nyomdai megoldásokkal tökéletesen megvalósíthatja reklámötleteit az olcsóbb, kisebb, hagyományos nyomtatású szórólaptól a perszonalizált (névre szóló) leporelló lapokon át akár a méretesebb, különleges kivitelezéssel legyártott domináns és exkluzív plakátig.

Tervezzen akár szabadon, vagy kérje akár munkatársaink szakértő segítségét, bármilyen komplex-, vagy egyedülállóan eredeti kivitelezési elképzelést megvalósítunk!

A kedvező ár mellett új, Heidelberg nyomdagépeink egyedülálló tudás-színvonalával garantáljuk Önnek elkészült nyomdai termékeink egyedülállóan kiváló minőségét!

 Plakát, szórólap, brossúra nyomtatás ár információkért keressen minket!