Vissza a bejegyzésekhez
Wobblerek, kínálók nyomtatása

POP/POS kínálók, wobblerek, attrapok készítése, nyomása kiváló minőségben, pontos színekkel Budapesten.

Nagyon gyorsan, extra rövid határidővel dolgozunk, megrendelése akár 3 napon belül kész lehet! Referenciáink között nagy hazai és nemzetközi cégek is vannak, munkáinkkal országszerte találkozhat.

POS, bolti reklám készítés, reklámnyomtatás

 

A wobbler polcbelógó (vagy POP „macskanyelv”), egy, a polc széléről lehajló kreatív, polchelyi marketing kommunikációs eszköz, melynek egyik legnagyobb előnye, hogy már minimális légmozgásra is megmozdul (mint pl a lengő, árcímke tartó, vagy polccsík,) és így hívja fel magára a kirakatok előtt, vitrinek mellett-, polcsorok között-, pénztár felé elhaladó vásárlók figyelmét.

Nyomdánk karakteres, élénk-, tiszta színeivel és kiváló felbontású ofszet vagy digitális nyomataival kiemelheti termékeit a hasonló márkák közül. Fontos szempont, hogy alkoholmentesen nyomunk, így a termékeinknek nincs hígítószaga.

A POS termékeket (sales folder, függő és álló árjelző, banner, kupon, stb.,) ofszet, műnyomó és kreatív papírokra készítjük, gyakran hullámkartonra kasírozva, tartós kivitelben, legtöbbször stancolt formában, kiemelkedően jellegzetes, a megrendelőink kéréséhez igazodó szín és formavilággal.

Egyedi igényeknek megfelelően változatos anyagokból kör- vagy négyezet alakú, stancolt, 3D-s, vagy ötletes lentikulár wobblerek legyártását is vállaljuk.

 

Bolti dekoráció és kiállítási dekoráció nyomtatása

Pultok, kínálók egyedi dekorációs elemeinek nyomdai kivitelezését is vállaljuk, a haladóbb szellemű-, dizájnosabb kivitelű elképzelésekhez és a szoros piaci verseny keltette extra igényekhez idomulva akár formalakkos, hidegfóliázott, UV-effekt lakkozott, struktúrfóliázott, prégelt, vagy puha tapintású felületes formában is.

Professzionális német nyomdagépeinkkel, alkoholmentes nyomással a legjobb ár-érték aránnyal gyártjuk le megrendelt kínálóit, POS/POP eszközeit.

Kérjen ajánlatot árainkra: POP/POS kínálók, pultos kínálók, nagykereskedelmi csomagolás tálcák, wobblerek, attrapok, kiállítási és promóciós anyagok készítése extra gyors határidővel is Budapesten.